Het is lente! Vandaag vieren we niet alleen het begin van een nieuw seizoen, maar is het ook tijd voor een frisse start in jouw huis en financiën. Doe jij ook mee met de grote voorjaarsschoonmaak van fiKks? Ontdek hoe je zowel je woonruimte als je financiën een opknapbeurt kunt geven. 

Tip #1: Een goede voorbereiding is het halve werk. Prik een datum, maak een planning en vertel het aan mensen om je heen. Is de dag van de voorjaarsschoonmaak aangebroken? Zet muziek aan en aan de slag! 

Tip #2: Vergeet de financiële detox niet. Ga door je budget en schrap onnodige uitgaven en bekijk of er goedkopere opties zijn. 

Tip #3: Opgeruimde kasten. Ga door je ongebruikte items en verkoop ze, ruil ze of geef ze weg. De opbrengst kun je weer gebruiken om jouw financiële doelen te ondersteunen.  

Tip #4: De digitale schoonmaak. Sorteer je financiële documenten en maak back-ups van belangrijke bestanden.  

Tip #5: Laat het lekker doorwaaien. Ben je lekker aan het opruimen en schoonmaken? Zet (als het een beetje aangenaam is buiten) de ramen en deuren open. Dit zorgt voor frisse lucht en lente door het hele huis. 

Tip #6: Vergeet jezelf niet. Na deze flinke inzet heb je het verdient: geniet van een kop koffie in het voorjaarszonnetje of haal de lente in huis met een mooie bos bloemen. 

Heb je weer overzicht in je huis en je administratie, maar kunnen je financiën nog wel wat hulp gebruiken? FiKks helpt je graag! Een buddy kijkt mee naar je geldzaken en helpt je gratis met het maken van slimme keuzes. Samen gaan we voor een frisse start.