Samen kunnen we het fiKksen

fiKks is een social start up. We werken met een klein team en hebben allemaal hetzelfde motto. Iedere dag zetten we ons in om de schuldproblematiek in Nederland bespreekbaar te maken en mensen met geldzorgen te helpen. Op een laagdrempelige manier en met persoonlijke hulp.

Lijkt het je wat om onderdeel uit te maken van ons team? Kijk bij vacatures of we op zoek zijn, of stuur een open sollicitatie.

Ron Steenkuijl - Founder

“Met fiKKs introduceren we de digitale vrijwilliger in Nederland. Een opgeleide vrijwilliger die jou op elk moment, waar je ook bent met plezier terzijde staat om jou te helpen met het oplossen van jouw geldzorgen.”

Paulien Zwiers - Operationeel Manager

“Samen met het team van fiKks werken we hard om Nederland elke dag een stukje mooier te maken, een Nederland zonder geldzorgen. Dat is waar ik elke dag voor uit bed kom!”

Julia Verberne - Communicatie duizendpoot

“De schuldenproblematiek raakt zoveel mensen. Met fiKks zijn we onderdeel van de oplossing. Niet alleen praten, maar ook echt doen. Daar krijg ik energie van!”

Ron Bruinen - Product Owner

“Na jaren van carrière maken heb ik het roer omgegooid. Bij fiKks krijg ik veel voldoening van het helpen van anderen. We bieden financiële hulp op een schaalbare en efficiënte manier. Mijn doel is om dat te blijven verbeteren.”

Olaf de Rijter - App Developer

“Trots om aan de wieg van dit mooie maatschappelijke initiatief te hebben gestaan. Digitale middelen inzetten om mensen in armoede te helpen. Daarmee zetten we onze business doelbewust in om de samenleving beter te maken. Want we geloven dat alles wat we doen effect heeft op de wereld om ons heen.”

Saša Radovanović - App Developer

“Samen het verschil maken in de maatschappij door de inzet van kennis, passie en talenten. Dat is waar ik voor sta. Ik ben dan ook dankbaar en trots dat we met fiKks en alle fiKks-toppers bij kunnen dragen aan een betere (financiële) wereld.”

Els Slijkerman - Business Developer

Werkgevers zijn in de gelegenheid om schuldenproblematiek bij medewerkers als één van de eerste te signaleren. De vraag is alleen hoe alert zijn we daar met z’n allen op en wat doen we er dan mee? FiKks biedt een gratis oplossing om direct de helpende hand te kunnen bieden zonder schulden over te nemen.”

Stichting Helden van de Wil

fiKks is één van de initiatieven van de stichting Helden van De Wil. Deze stichting is door ADG dienstengroep in het leven geroepen. 

De stichting bouwt aan een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen meedoet en meetelt. Maar dat is niet het enige waar de stichting zich op stort: “Nederland vanaf de werkvloer veranderen en sterker maken, met de Wil van de werkvloer.” Lees meer over de Wil.

We doen het niet alleen

Om een groot probleem als dit aan te pakken, heb je de hulp van anderen nodig. Samen sta je sterker, en dat merken we. De organisaties waarmee we samenwerken, zetten zich allemaal op hun eigen manier in om Nederland een stukje beter te maken.

We doen het niet alleen

Om een groot probleem als dit aan te pakken, heb je de hulp van anderen nodig. Samen sta je sterker, en dat merken we.
De organisaties waarmee we samenwerken, zetten zich allemaal op hun eigen manier in om Nederland een stukje beter te maken.