Ga jij het met ons fiKksen?

Vacatures

Bij fiKks werken we met een klein team aan een groot probleem. Lijkt het je wat om onderdeel uit te maken van ons team? Stuur ons een bericht, of kijk hieronder of er een vacature openstaat.

Marketing & Communicatieduizendpoot

Onze missie met fiKks is een schuldenvrij Nederland. Daarom zijn we met onze social startup fiKks op zoek naar iemand die ons helpt om deze missie te laten slagen!

Armoede is in Nederland een groot verborgen probleem. 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft te maken met zulke ernstige betalingsachterstanden dat zij echt betalingsproblemen hebben. Als gevolg hiervan, zie je dat mensen minder goed meekomen in de maatschappij. Want als je krap bij kas zit, worden de leuke extraatjes en sociale activiteiten als eerste geschrapt.

Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen in onze maatschappij. Daarvoor hebben wij onze app in het leven geroepen.

fiKks is een initiatief dat mensen met schulden helpt. Dit doen we door middel van onze app, waar een hulpvrager een overzicht kan maken van zijn financiën en in contact kan komen met een buddy die hierbij helpt.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel flexibiliteit hebt en veel eigen verantwoordelijkheid én waarbij je elke avond met een goed gevoel naar bed gaat, omdat je de wereld een beetje mooier maakt? Dan ben je bij ons aan het goeie adres!

Wij zijn op zoek naar een communicatieduizendpoot, die het leuk vindt om te helpen bouwen aan onze startup. We zijn op zoek naar iemand die:

 • De weg kent in een (wordpress) website;
 • Gevoel heeft voor data en dus Google Analytics en Google Tag Manager begrijpt;
 • Ervaring heeft met Google Ads en Facebook Advertenties;
 • Mailchimp kent;
 • Kennis van SEO heeft;
 • Het leuk vindt om nieuwe dingen te bedenken én uit te voeren;
 • Een hands-on mentaliteit heeft en kansen ziet;
 • Zelfstandig kan werken;
 • Gestructureerd kan werken;
 • En daarnaast help je mee met ons platform draaiende te houden, zoals het beantwoorden van vragen die binnenkomen en kleine administratieve taken;
 • Liefst 2 tot 3 jaar werkervaring (ook als je minder werkervaring hebt: solliciteer gerust!).

Geen week is hetzelfde bij fiKks, dus wat je allemaal doet op een werkdag verschilt. De ene dag ben je bezig met de nieuwsbrief voor onze buddy’s, een contentplanning, de andere dag ben je de website aan het optimaliseren naar aanleiding van vragen die binnenkomen op ons e-mailadres. Er is veel ruimte voor eigen initiatief: dus wil je iets totaal anders aanpakken? Dat kan! Leren staat bij ons centraal, wat betekent dat we veel dingen uitproberen.

Vanaf november houden we kantoor in het gezellige Utrecht, in de nieuwe locatie van de Stadstuin. Dit is een superleuk gebouw met andere bedrijven, een community ruimte én dakterras om een borrel te doen. Als je een dagje wilt thuiswerken, is dit uiteraard geen probleem.

Ons team is erg flexibel, waardoor je de ene dag met meer mensen op kantoor werkt, dan de andere dag.

Spreekt je dit aan? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje met je motivatie en C.V. naar paulien@wijgaanhetfikksen.nl