Word weer baas over je eigen geld.

Pak samen met je buddy in de
fiKks app je geldzaken aan.

Word weer baas over je eigen geld.

Download de fiKks app en fiKks direct je geldzaken!

Geldfit & fiKks werken samen

Je hebt een test gemaakt op geldfit.nl. Uit deze test blijkt dat wij van fiKks jou kunnen helpen.

In de fiKks-app krijg je hulp van een persoonlijke buddy, die je zelf kunt kiezen. In de app maak je een overzicht van jouw financiële situatie. Daarna bedenk je samen met je buddy een stappenplan om weer geldzorgenvrij te worden! 

Je blijft altijd volledig anoniem, waardoor je buddy niet weet wie jij bent.

 

Geen geldzorgen meer

De fiKks-app helpt je stap voor stap om je betalingsproblemen op te lossen. Samen met een buddy werk jij aan een toekomst zonder geldzorgen.

Gratis te downloaden

De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Onze buddy’s werken als vrijwilliger om jou te helpen en dat kost je helemaal niets.

Anoniem en vertrouwelijk

Je gegevens blijven anoniem. Niemand hoeft te weten dat jij de app gebruikt. Alle financiële informatie tussen jou en je buddy blijft vertrouwelijk.

Onze handige app

De fiKks app is speciaal ontwikkeld om weer overzicht te krijgen in je financiën. Na het kiezen van je buddy ga je aan de slag om jouw financiële overzicht te maken. Hierin verwerk je je inkomsten, uitgaven en betalingsachterstanden. Met behulp van een stappenplan – en je buddy – krijg je weer grip op je financiële situatie.

“Ik vind de fiKks app heel handig en overzichtelijk. Na het invullen van mijn inkomen en uitgaven zie ik meteen hoe ik ervoor sta. En als ik een vraag heb, kan ik die meteen stellen aan mijn buddy via de chat.”

Anoniem

Bij fiKks ben je anoniem. Ook voor je buddy. Zodat jij je veilig voelt om over je problemen te praten.

Je bent niet de enige

Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft geldzorgen. Wij van fiKks vinden dat het hebben van financiële problemen bespreekbaar moet worden.

1,4 miljoen

Nederlandse huishoudens met betalingsachterstanden.

4.226

mensen met schulden hebben de fiKks-app gedownload.

953

fiKks-vrijwilligers (buddy’s) staan voor je klaar om je te helpen.

Samen gaan we het fiKksen!

Onze buddy’s hebben een cursus doorlopen om jou goed te kunnen helpen. Stuk voor stuk staan zij klaar om jou te ondersteunen.

Samen gaan we het fiKksen!

Onze buddy’s hebben een cursus doorlopen om jou goed te kunnen helpen. Stuk voor stuk staan zij klaar om jou te ondersteunen.

4.226

fiKks’ers hebben zich al aangemeld

4.226

fiKks’ers hebben zich al aangemeld

fiKks werkt samen!

Om een groot probleem als dit aan te pakken, heb je de hulp van anderen nodig. Samen sta je sterker, en dat merken we. De organisaties waarmee we samenwerken, zetten zich allemaal op hun eigen manier in om Nederland een stukje beter te maken.