Regelmatig krijgen wij de vraag of er niet meer mensen zijn die geen cent te makken hebben en van €50,- per week rond moeten komen. Het antwoord op die vraag is simpel: die mensen zijn er zeker. Je bent absoluut niet alleen! Om ervoor te zorgen dat jij van anderen kunt leren en zelf tips kunt delen hebben we onze besloten Facebook groep aangemaakt.

We realiseren ons dat deelnemen aan onze Facebook groep heel spannend is. Wie zijn de andere mensen die in de groep zitten? Kun je die wel vertrouwen? Om ervoor te zorgen dat we een veilige groep hebben, waar iedereen zich prettig in voelt, hebben we een aantal regels opgesteld. Samen letten we erop dat de regels worden nageleefd. Dat vinden wij heel belangrijk.

In onze besloten groep kun je vragen stellen, of reageren op vragen van anderen. Dat kan gaan over hele praktische geldzaken, maar misschien vind je het wel heel fijn om gewoon even je hart te luchten. Een ander een hart onder de riem steken kan natuurlijk ook, en wordt altijd enorm gewaardeerd. Samen helpen we elkaar in deze moeilijke tijd. 

Klinkt dit interessant en lijkt het je, ondanks dat het heel spannend is, interessant om met anderen in contact te komen? Meld je dan nu aan en doe gezellig mee in onze besloten Facebook groep!