Androidplanet is een platform dat regelmatig handige applicaties uitlicht en daarover schrijft. In november behoorde ‘geld besparen’ tot het maandthema en werd de app fiKks gereviewd. Een prachtige score volgt: fiKks krijgt een 8!

In de review wordt gekeken naar verschillende onderdelen van fiKks. Zo komt het digitale huishoudboekje als eerste aan de orde, waarbij positief wordt gesproken over de functionaliteit van de app. Daarna wordt ingegaan op het contact met de buddy’s. Daar komt de kracht van fiKks naar boven: opgeleide vrijwilligers helpen deelnemers aan een schuldenvrije toekomst.

Wat een extra stukje betrouwbaarheid geeft is dat fiKks onder een stichting zonder winstoogmerk valt. Er wordt benadrukt dat fiKks geheel gratis en volledig anoniem is. Hoewel Androidplanet vindt dat er nog wat aan het uiterlijk te sleutelen valt, zijn ze erg te spreken over de functionaliteit van de app en de kracht van de buddy’s.

Dankzij al onze buddy’s en iedereen die achter de schermen aan fiKks werkt, kunnen we al jaren mensen met geldzorgen helpen. Zo’n prachtig cijfer vinden wij zelf dan ook erg verdiend. Maar het is minstens zo waardevol als een onafhankelijke partij, die met een frisse blik naar fiKks kijkt, nét zo enthousiast is!  

Lees hier het volledige artikel van Androidplanet.